27.2.2014

Tekniikan ihmelapsi

Meikäläinen on tekniikan ihmelapsi käänteisessä mielessä, aloin silmät ristissä muokkaamaan aiempaa  tekstiä tai "postausta", niinkuin kai kuuluu termi..nyt se haihtui kuin taivaan tuuliin. Viherkasveista kirjoitin, enkä viitsi toistaa samaa..joten uudessa muodossa. Viherkasveja on pakko haalia lisää vaikkei oikein ole tilaa entisillekään. Ne vain ovat niin houkuttelevia kauppojen hyllyillä napottaessaan että on vaikea ohittaa.

Hoito-ohjeita saa kätevästi netistä ; mm: www.kukkaruukku.fi  ja www.balconycontainergardening.com sekä mielenkiintoinen www.edencollection.nl josta löytyy videoesittely viherkasvien suurtuotannosta ym. ja varmaan löytyy kosolti muitakin linkkejä.
Rönsylilja

Ei kommentteja:

Tietoja minusta


Olen syntynyt Kristiinankaupungissa v. 1963; jossa elelen ja hoitelen puutarhaa joka on pääasiallisin harrastus huhtikuulta siihen asti kunnes sataa ensimmäiset lumet. Muita harrastuksia ovat maalaaminen ja valokuvaus, hieman raapustelua silloin tällöin ja paljon haaveilua!! Meidät on kaikki luotu puutarhureiksi ja nauttimaan elämästä maan päällä; siinä voisi olla motto meikäläisellä!